Ons land telt één miljoen chronisch zieken. Mensen met artritis en reuma, fibromyalgie... zij kunnen ontzettend veel deugd hebben van een Health Mate infraroodsauna. Want spierpijn verdwijnt en stijve gewrichten worden weer soepel. Een infraroodsauna geneest niks, maar verzacht de pijn enorm. En dat maakt een normaal leven weer mogelijk voor veel mensen met chronische pijn.

Een fibromyalgie-patiënte getuigt:

"Ik begrijp niet waarom dokters me nooit verteld hebben dat er zoiets als een infraroodsauna bestond. Ik heb mijn infraroodsauna leren kennen via een andere fibromyalgie-patiënte. Zij was enthousiast en mijn nieuwsgierigheid raakte geprikkeld. Ik kwam bij Health Mate terecht omdat zij de beste stralingselementen hebben die de pijn effectief verzachten. Ik ben er echt superblij mee. Voor mij is mijn infraroodsauna dé uitvinding van de eeuw. Als hij morgen in panne valt, zou ik niet weten wat gedaan." — Anja uit Zele

Suzy, een 38-jarige mama die lijdt aan fibromyalgie, liet ons het volgende weten:

"Na jaren van pijn werd bij mij de diagnose fibromyalgie vastgesteld. Ik heb nog zeven jaar kunnen werken met de pijn, maar dat was niet vol te houden. Mijn spieren verkrampen voortdurend. Soms kan ik zelfs niet meer voor mijn zoontjes zorgen, wat ik nog het ergst van al vind. Ik heb tal van therapieën geprobeerd, maar niks hielp me vooruit. Ik vreesde dat er niks anders op zat dan de pijn te verbijten, tot ik mijn Health Mate infraroodsauna ontdekte.

Een vriendin had er een thuis en omdat ze zag hoeveel pijn ik had, vond ze dat ik eens een keer moest komen proberen. Die week ben ik drie keer bij haar thuis geweest. Wat een resultaat! Ik heb geen seconde getwijfeld en heb er zelf een gekocht. En al geneest het niet, het is een natuurlijke pijnstiller. Ik kan telkens mijn schouders wat meer ontspannen en het is een goeie aanvulling op de wekelijkse kine en osteopathie.

Het verhoogt ook mijn slaapkwaliteit. Ik word vaak wakker van de pijn of geraak niet in slaap. Dan zet ik de sauna aan, kruip er even in, neem een douche en daarna kan ik de slaap wél vatten.

Niet alleen fysiek maar ook mentaal ben ik erop vooruit gegaan. De pijn hield me aan mijn bed gekluisterd, ik kwam vaak de deur niet uit en paste voor uitnodigingen van vrienden. Nu de pijn veel draaglijker is, kan ik weer buiten komen en ben ik veel aangenamer voor de mensen rondom mij.

Voor iedereen die in hetzelfde schuitje zit, zou ik zeggen: probeer het eens. Je zult het je niet beklagen. Voor mij persoonlijk is het de beste aankoop ooit. Leven met fibromyalgie is geen lachertje, want je hebt constant pijn. Maar zo'n infraroodsauna werkt écht wel verzachtend."